Dr Hamers historie om kræft og den sindssyge undertrykkelse af ham, de myrdede hans søn, ḿ.m

:bangbang: Spred ordet :bangbang: Del venligst :bangbang:

:movie_camera: I starten af juli måned (2023) udkom Netflix-dokumentarserien ”Den sidste prins”. Filmen handler om V.E. af Savoyen. Han myrdede Dr. Hamers søn DIRK og blev senere gjort arveløs af sin far Umberto II.

Endnu en gang falske fakta om Dr. Hamer uden at fremlægge beviser, fordi man ved, at Dr. Hamer ikke længere kan forsvare sig selv.

Det hævdes endda, at Dr. Hamer tog imod en masse penge fra den italienske kongefamilie. Derfor har vi samlet nogle citater fra Dr. Hamer:

:heavy_check_mark: Citat fra “Pressemeddelelse fra Hamer-familien” (1991):
“DIRK døde uden nogensinde at have set de kontrakter igen, som han selv og hans forældre havde underskrevet, og uden at have modtaget en krone i pension. Ikke desto mindre brugte Savoy-familien dokumenterne til at foregive en millionudbetaling over for pressen og domstolene!”

:heavy_check_mark: Citater fra “En mod alle” (bog på tysk) af Dr. Hamer:
S. 62
I marts 1979 tilbød Pütz Siedel mig noget, “som man ikke måtte afslå”… Da jeg afslog tilbuddet, begyndte krigen som sagt for alvor, …i april 81 blev min ejendom bortauktioneret - jeg var ludfattig.

S. 63
… Mødet fandt sted sammen med min ældste datter Birgit.
Badinter (justitsminister i Frankrig 1981-1986) tilbød at repræsentere mig, eller rettere: at lave et arrangement. Han foreslog at overrække mig en check på to millioner DM (1 million dollars) for det beløb, som Savoy-familien havde snydt Dirk for.
Jeg spurgte, hvad jeg skulle gøre for det.
Svar: “Giv afkald på retssagen”.
Mit svar: “Hr. Badinter, familien Hamer er fattig, og vores modstandere har travlt med at gøre os ludfattige. Men vi kan ikke bestikkes. Behold disse stjålne penge. Retssagen skal finde sted.”
Badinter: “Så kan jeg desværre ikke gøre mere for Dem, og jeg kan heller ikke repræsentere Dem. Det var mit tilbud, og dermed er min mission afsluttet.”

Min datter kritiserede mig senere kraftigt og sagde, at jeg optrådte som en “fyr med karakter” på bekostning af resten af familien. Men resten af familien, især min kone, var helt enige med min beslutning. Min kone: “Geerd, du gjorde det rigtige, jeg ville have gjort det på samme måde.”

S. 413
Princippet for enhver mafia, inklusive loge-mafiaen, som jeg i sidste ende oplevede, er altid:

  • fratage modstanderen sine ressourcer, gøre ham fattig;
  • ødelægge familien gennem agenter eller sekter;
  • ødelægge vedkommendes omdømme ved hjælp af presse og medier;
  • korrumpere eller true modstanderens advokater og få dem til at nedlægge deres mandat;
  • dræbe modstanderen eller simulere et uheld.

Historien om Germanische Heilkunde og Hamer familiens skæbne viser os, hvad der sker, når man får et “tilbud, man ikke kan (eller må) afslå”, men afslår det alligevel, ligesom mig… så kender ens modstandere ingen nåde.

Pludselig forsvinder alle dine venner. Der er du - helt alene: Én mod alle.

(https://amici-di-dirk.com/producto/einer-gegen-alle-2/?lang=de):point_right:t2: MEGET VIGTIG DOKUMENT: Pressemeddelelse fra familien Hamer (kun på tysk) https://germanische-heilkunde-dr-hamer.com/archiv/1991/presseerklaerung-familie-hamer-04-11-1991 :bangbang:

Læs den sande historie om Dr Hamers opdagelse (dansk): :point_right: https://da.germanische-heilkunde-dr-hamer.com/en-arv

Einer gegen alle (Én mod alle):
:point_right:t2: https://amici-di-dirk.com/producto/einer-gegen-alle-2/?lang=de

Amici di Dirk (https://amici-di-dirk.com/producto/einer-gegen-alle-2/?lang=de)

2 Synes om